edellinen sivu 1 ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... 53 seuraava sivu
[06.07.07 16:39] Böö

Aksu on noin 30vuotta. Eikös niiin aksu?

polttaapolttaa!

[05.07.07 15:20] aksuuuuu

jangsterivain

[04.07.07 19:44] Laura

kiitos että kerroit ikäs aksu, mutta en saanut selvää oikein siitä.. luulisin sitten kai että olet 22 tai 33 kun kerroit niitä mikä se voisi olla :D

ei sen niin oo väliä. olen yli 22 kuitenkin.

[02.07.07 20:31] Sandis

Jätkä näyttää Buddy Hollylta ja kuulostaa Paul Simonilta :D Tämä oli siis kohteliaisuus ;) Niin ja Merille terkkuja! T: Vanha Pieni Isonen

kyllä minä mieluummin kuulostan paulilta kuin näytän häneltä. olisinpa vielä yhtä hyvä rumpali. ja faktahan on että vanha genesis on tositietäjien musiikkia. kerrotaan terkut!

[02.07.07 17:25] Holja-Harri

Mosler Aksu!
Eipä muuten lähdetty Noora-tytön kanssa turhaan Turusta Ämyyn. Aksu oli - ja on - kyllä paras. Jorasin melkein koko keikan. Ens kerralla joraan koko keikan. Nyt pääsi mieskunto loppumaan. Muutamaa melkoisen hitikästä kappaletta jäin ihan pikkusen kaipaamaan, meinaan laulu punkkareille ois ollu tosi hieno viisu ja sit toi Harri Kilpiö, kun sillä on sama etunimi mun kanssa.
Mut kiitti silti ja thunder.

mordor harri!

hieno kirje sinulta, iso kiitos. laulu punkkareille on kyllä mahtava livebiisi, mutta kappale on aivan liian monimutkainen biisi uudelle basistillemme, vaikka siis suht suoraa punkkia onkin. meidän basisti ei ole mikään kauhean nopeaälyinen mies. oikein tyypillinen basisti siis. harri kilpiö olis pitänyt vetää, mutta jätettiin se sit pois tosta setistä. semifinaalissa päätettiin koko ilta siihen biisiin, siitä jää sellainen hyvä taistelufiilis yleisölle. siitä on sitten kiva lähteä kotiin miekka ojossa.

[01.07.07 12:36] fani jo monta viikkoa

Aksu oli tosi hyvä eilen Semifinaalissa, niiden musaa on pakko tanssii! Ei sen niin oo väliä oli tosi hyvä veto, samoin tietty Jangsteri vain. Suosittelen lämpimästi, käykää aksuttajien keikoilla!

täytyy sanoa että eilinen semifinaalin keikka oli kyllä orkesterimme hienoimpia vetoja ever. mainio meininki. kiitokset ja terkut vielä cosmobilen pojille, nekin rokkas täysillä!

[30.06.07 22:25] Jiri Laurila

Koska tuut seinäjoelle?OON SUN SUURI FANI!!
Mulla on sun kaikki levyt ja kuuntelen ne joka aamu!! MÄ EN VOISI ELÄÄ ILMAN SUA!!

voi olla että aksulaisten keikkaelämä vähän laantuu syksyn myötä, mutta katsellaan. olisi kyllä kiva tulla sinne. soittamaan. ja jiri, sä pystyt kyllä elään ilman mua. syöt vain hyvin ja terveellisesti.

[30.06.07 21:55] paipai

Hei Aksu!

Suurkiitokset sinulle esiintymisestäsi ämyssä! : ) Olit hurmaava ; )
Aksu -paitakin piti ostaa mutta taisivat keritä loppumaan kun tulin paikalle tai ei niitä enää ainakaan näkynyt : ( Mutta mutta netistä saatan sen vielä tilata O;
Kiitos kiitos oi kiitos!

niin, jouduimme lähtemään aika pian keikan jälkeen hesaan soittamaan. aika kivasti meni paitoja siellä kuitenkin kaupaksi! oli tosi kiva soittaa ämyssä, te olitte hurmaavia kaikki. paidan tilaaminen aksu-shopista on trendikästä ja helppoa, jopa hauskaa.

[29.06.07 19:10] iris

hei vielä sellanen että tuu keikalle rovaniemelle. täällä tykätään susta ihan himona

siirtäkään se rovaniemi ihan vähän alaspäin, niin saattaisin tullakin. hei iris jos tulet hesaan niin ilman muuta pidät aksu-paitaa päällä, koska sen kanssa sä olet koko stadin tyylikkäin gimma.

[29.06.07 19:06] iris

aksu aksu! oot paras ikinä!
tarkottaako toi "paukuttele pikkaisen" aamupieruja??
hei tehäänkö silleen että tuut helsingin keskustaan hengaileen esim. torstaina tai perjantaina, tuun sinne käymään pariksi päiväksi . Se olis silleen että jos nähään siellä kaupungilla niin sitten nähään, se on kato jännää et sä ootat huutaako joku sun takaa että "aksu hei!" ja mä ootan että näen sut jossaki! Voisin laittaa mun aksupaidan päälle jos se kerta arrivee keskiviikkona! upeeta. juna saapuu hesaan torstaina

edellinen sivu 1 ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... 53 seuraava sivu